70 bin TL monitör ve hazır sistem önerisi

asurawsd

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba hazır sistem almayı düşünüyorum bütçem 50-55bin civarlarında. Aklımda şu an bu aşağıdaki sistem var. Bütçe konusunda çok olmasa da hafif esneklik olabilir.
Yanına monitör içinse ekstra olarak 10-15 binlik bir bütçem var. Toplam 70 bin TL civarları şimdilik. Aklımda monitör olarak aşağıdaki monitör VA.
R. Hangi hazır sistemi ve monitörü almam daha iyi olur? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu konulardan pek anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece rekabetçi oyunlar mı oynayacaksınız? Ben olsam 2K OLED bir monitör tercih ederdim.
hayır sadece rekabetçi oynamam fakat yine de daha yoğun olurlar. Oledler çok pahalı diye biliyorum bu fiyat bandına oled bulmam mümkün mü

Öğrenci indirimi ile 9k.

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Lexar NM790 yap.
Stoğa gelmesini bekle.

Hayır sadece rekabetçi oynamam fakat yine de daha yoğun olurlar. OLED'ler çok pahalı diye biliyorum bu fiyat bandına OLED bulmam mümkün mü?

Ben 1080P'den 2K çözünürlüğe geçiş yaptım ve fark devasa geldi bana. Bence 5070 sistem topluyorsan 2K monitör almalısın. OLED bulabilir misin bilmiyorum ama kaliteli IPS panelde işini görebilir. Veya biraz bütçe arttırırsın en kötü, sonuçta bir sistemin neredeyse en önemli parçalarından biridir monitör bence 1080p alma.

Bak ben bu arkadaşın monitöründen kullanıyorum çok memnunum renkler ve siyahlar muazzam.

teşekkürler inceleyeceğim
5 7500f 9070xtye yeter mi

panel tipi VA diyor IPS daha iyi değil mi yoksa bir fark yok mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…