asurawsd
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba hazır sistem almayı düşünüyorum bütçem 50-55bin civarlarında. Aklımda şu an bu aşağıdaki sistem var. Bütçe konusunda çok olmasa da hafif esneklik olabilir.
Yanına monitör içinse ekstra olarak 10-15 binlik bir bütçem var. Toplam 70 bin TL civarları şimdilik. Aklımda monitör olarak aşağıdaki monitör VA.
R. Hangi hazır sistemi ve monitörü almam daha iyi olur? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu konulardan pek anlamıyorum.
www.akakce.com
Yanına monitör içinse ekstra olarak 10-15 binlik bir bütçem var. Toplam 70 bin TL civarları şimdilik. Aklımda monitör olarak aşağıdaki monitör VA.
R. Hangi hazır sistemi ve monitörü almam daha iyi olur? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu konulardan pek anlamıyorum.

Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: