70 bin TL monitör ve hazır sistem önerisi

Eğer daha iyi olacaksa sonucu olur ama hazır sistem olunca daha çok uğraşmam diye düşünüyordum

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2 Tane

Kalan parayla monitör alırsınız.

panel tipi VA diyor IPS daha iyi değil mi yoksa bir fark yok mudur
Normalde VA paneller en yavaş panellerdir bu yüzden gecikme ve ghosting sorunu oluşur VA panel alınmaz denmesinin sebebi de budur. Ama G65B VA olmasına rağmen hızlı, gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Ayrıca renk gamutu da yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde keyif verir.

Sıvı sogutmanın fanları sıkıntılı diye biliyorum hocam. Fazla ses yapıyor diyorlardı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250727_152732.jpg
    Screenshot_20250727_152732.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 19
Normalde VA paneller en yavaş panellerdir bu yüzden gecikme ve ghosting sorunu oluşur VA panel alınmaz denmesinin sebebi de budur. Ama G65B VA olmasına rağmen hızlı, gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Ayrıca renk gamutu da yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde keyif verir.
dediğinizden anladığım kadarıyla hem hikayeli oyunlarda zevk verir hemde fps oyunlarında sıkıntı yapmaz teşekkürler

Sıvı sogutmanın fanları sıkıntılı diye biliyorum hocam. Fazla ses yapıyor diyorlardı.

OIabilir hocam bilmiyorum, ben duymadım öyle bir şey. Alternatif olarak Enermax liqmaxflo 240mm bakılabilir aynı fiyattaydılar.

teşekkürler hesaplayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı