70 bin TL render için PC önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Arkadaşımın mimar kuzeni için bir render bilgisayarı toplamamız gerekiyor. Ben oyun performansı olarak biliyorum parçaları. Render bilmiyorum. 3DMAX Lumion Vray kullanıyormuş. Bunlarda kasmaması onun için yeterli imiş. Önerilerinizi alabilir miyim? Monitör dahil. Depolama da önemli. Programlar için SSD, depolama için HDD iyi bir tercih olur mu bilmiyorum.

@messinicocugu

Son düzenleme:
@512260 hocam yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşımın mimar kuzeni için bir render bilgisayarı toplamamız gerekiyor. Ben oyun performansı olarak biliyorum parçaları. Render bilmiyorum. 3DMAX Lumion Vray kullanıyormuş. Bunlarda kasmaması onun için yeterli imiş. Önerilerinizi alabilir miyim? Monitör dahil. Depolama da önemli. Programlar için SSD, depolama için HDD iyi bir tercih olur mu bilmiyorum.

@messinicocugu
73k'ya 4090 sistem topluyorum hocam. R7 7700 rtx 4090. 73k olur mu bütçe?

Hocam bahsettiğiniz programlar için GPU mu CPU mu ağırlıklı olmalı yoksa oyun için gibi dengeli mi olmalı benim de bir bilgim yok.
En kısa sürede bilgi alacağım hocam. Rahatsız ettiğim için özür dilerim.

73k'ya 4090 sistem topluyorum hocam. R7 7700 rtx 4090. 73k olur mu bütçe?
Öğrenip geleceğim hocam. Büyük ihtimal çizim programları olduğu için ekran kartı ağırlıklı olması gerekiyor.

Son düzenleme:

Öğrenip geleceğim hocam. Büyük ihtimal çizim programları olduğu için ekran kartı ağırlıklı olması gerekiyor.
Hocam şimdi topladım. Fiyatlar arttığı için 75k ile 76k civarı tuttu ama parça kalitesi vs çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı