Anladım, 2k farka Samsung için değer mi peki?Dostum o kadar para vermiş iken, Twinmos gibi dandik markaları tercih etme göze batıyor.
2TB neden istiyorsun hocam, fazla değil mi? şuan için boş masraf gibi geliyor. Çok alan istiyorsan 1TB da HDD al geç.Anladım, 2k farka Samsung için değer mi peki?
Kingston KC3000 1TB iyi midir peki, ne dersiniz?2TB neden istiyorsun hocam, fazla değil mi? şuan için boş masraf gibi geliyor. Çok alan istiyorsan 1TB da HDD al geç.
Ömürlük SSD. Tereddüt bile etmeden alabilirsin.Kingston KC3000 1TB iyi midir peki, ne dersiniz?
Ağabeylerim, şöyle bir sistem topladım kendim için, gözünüze çarpan bir kusuru var mıdır? Yoksa "yok iyi gayet kardeşim" mi dersiniz, bir onayınızı almak isterim.
Ti yerine 4070 Super alıp diğer bileşenlere biraz daha para ayırabilirsin istiyorsan.
ti Super seçili değil mi hocamTi yerine 4070 Super alıp diğer bileşenlere biraz daha para ayırabilirsin istiyorsan.
Ekran kartı markasına dikkat etmedim kusura bakma benim dediğim daha pahalı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.