Merhaba sevgili arkadaşlar.
www.incehesap.com
Arkadaşlar öncelikle yukarıdaki sistem fiyatına göre iyi mi? İşlemciyi +9bin lira vererek Ryzen 7 7800x3D yapabiliyoruz, ki eğer alacak olursam yapmak isterim.
Peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor olması da çok güzel.
Tüm bunlarin dişinda hep bir AMD kullanıcısi oldum ama çevremden dolayi 9070XT'ye sıcak bakamıyorum çünkü çevrem NVIDIA'nın yazılım yönünden çok güçlü olduğunu, 5000 serisi NVIDIA kartların yazılım ve DLSS'den dolayı AMD 9070XT'yi tabiri caizse tokatladigini söylüyorlar. Bu doğru mu? Kısacası 9070XT alınır mı?
5070 Ti aynı fiyatta olsa mesela sanırım 5070 Ti alırdım ama arasında belirgin bir uçurum var.
Tüm önerilerinize açığım arkadaşlar.
70-80 bin bandına alabileceğim en iyi bilgisayarı almak istiyorum.
Peşin fiyatına taksit imkanı varsa tadından yenmez.
Teşekkür ediyorum.
Genesis Blaze | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Arkadaşlar öncelikle yukarıdaki sistem fiyatına göre iyi mi? İşlemciyi +9bin lira vererek Ryzen 7 7800x3D yapabiliyoruz, ki eğer alacak olursam yapmak isterim.
Peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor olması da çok güzel.
Tüm bunlarin dişinda hep bir AMD kullanıcısi oldum ama çevremden dolayi 9070XT'ye sıcak bakamıyorum çünkü çevrem NVIDIA'nın yazılım yönünden çok güçlü olduğunu, 5000 serisi NVIDIA kartların yazılım ve DLSS'den dolayı AMD 9070XT'yi tabiri caizse tokatladigini söylüyorlar. Bu doğru mu? Kısacası 9070XT alınır mı?
5070 Ti aynı fiyatta olsa mesela sanırım 5070 Ti alırdım ama arasında belirgin bir uçurum var.
Tüm önerilerinize açığım arkadaşlar.
70-80 bin bandına alabileceğim en iyi bilgisayarı almak istiyorum.
Peşin fiyatına taksit imkanı varsa tadından yenmez.
Teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: