70 bin TL sistem toplama

Bütçe
70 bin tl

Mishakal

Femtopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı geceler. Bütçem 70 bin TL civarı. Taksitle olacağı için faizi olacaktır. Fazlasına çıkamayabilirim. Oyun için Sinerji'den bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 70 bin TL. Aslında çok acelem yok ama bir an önce bitsin gitsin aradan çıksın.

İşlemci olarak R7 7800x3D düşünüyorum. Oyun içi iyi mi? Öyle pek ahım şahım oyun oynamıyorum ama yine de olsun. Ekran kartı olarak 4070 Ti Super veya 7900 XTX'ten hangisini seçmeliyim. 3 fanlı olmasını istiyorum. Sistemi bu işlemci ve bu iki ekran kartından birisinin üstüne kurmak istiyorum. Şimdi kullandığım işlemci R5 3600. ekran kartı ise 5600 XT. İki NVIDIA mi yapsam? Bu işlemciyi çok övüyorlar doğru mudur?

Ayrıca başka işlemci veya ekran kartı öneriniz var ise yazar mısınız? RAM neye dikkat etmeliyiz. Anakart nasıl olmalı? Nasıl darboğaz yapmaz? M.2 SSD alırken neye dikkat etmeliyiz. Fan ve sıvı soğutucu alırken neye dikkat etmeliyiz.

Bu uyumlulukları ben çözebilsem parça parça alırım belki daha ucuza gelir.

Önerileriniz nelerdir?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/QSDZF1D5

Ekran kartı montajız geldiği için hazır sistemlerde daha ucuza ayrı bir yerden atıyorum.

65K oluyor faizsiz ama dersen 70K kasa olsun üstü faiz kasa ve soğutucu daha iyi yapılır. Ozaman da altta attığım link olacak şekilde alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı