Dropshipping hala yapılır mı?

STREA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, başlıkta dediğim gibi hala yapılır mı? Eğitim seti vs alsam gideri var mı hala?

Çevremde gördüğümü söyleyeyim. Arkasında büyük firmalar bulunan zengin arkadaşlarım arasında yapıp da zarar edeni görmedim. Ancak varlığı kısıtlı olup şansını deneyenlerinki nedense olmuyor. Zengin dediklerim rastgele hangi ürünü bulsalar giriyorlar belki de o yüzden ama şu an ticaret savaşları var ve durum belirsiz, dikkatli girin derim.

Olabılır olmayacak bır şey degıl ama arkadasın dedıgı gıbı ınsatada gordugun o basarı adlı sayfalardan egıtım setı falan alma ben sana ChatGPT'den bır set cıkartırım aynısı olur yanı kolpa YouTube'yle ılgılı bu ısı guzelce anlatan ıyı produksıon vs olan kanallar var ıngılızce onları ızle ve ürün arastırması cart curt ugras yanı neden olmasın olaya su yandan bak bu ısde basarısız olsan en fazla ne olur ürün ıcın harcadıgın 5K gıtsın 10k gıtsın ornek verıyorum başka da bir şey olmaz yanı.

Olabılır olmayacak bır şey degıl ama arkadasın dedıgı gıbı ınsatada gordugun o basarı adlı sayfalardan egıtım setı falan alma ben sana ChatGPT'den bır set cıkartırım aynısı olur yanı kolpa YouTube'yle ılgılı bu ısı guzelce anlatan ıyı produksıon vs olan kanallar var ıngılızce onları ızle ve ürün arastırması cart curt ugras yanı neden olmasın olaya su yandan bak bu ısde basarısız olsan en fazla ne olur ürün ıcın harcadıgın 5K gıtsın 10k gıtsın ornek verıyorum başka da bir şey olmaz yanı.
valla düşünüyorum ama yardımcı olanda yok nasıl yapacam bilmiyorum

Vallahi düşünüyorum ama yardımcı olanda yok nasıl yapacağım bilmiyorum.

Kanka zaten kımse elınden tutmuyor kı olay o zaten.

1762442518931.png

Emirhan sezenı bır ızlemıstım onerırım dıyebılırım ama yine de bu adamdan baska türklere cok bakma derım onlar hakkında bır bılgım yok ıngılzıce falan anlatan global adamları dınle derım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı