70 bin TL'ye hazır sistem önerisi

80K'ya çıkabilirim.

Toplama ile daha iyi şeyler çıkabileceğini biliyorum fakat bilgisayar toplamayı bilmiyorum. O yüzden hazır sistem daha mantıklı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
70k civarında bütçem var. Benim işimi hem oyun konusunda hem de render konusunda işimi görecek hazır sistem arıyorum.

Şöyle bir şey buldum.

https://www.itopya.com/vok-friday-v...d464ea000&_sgm_source=31503&_sgm_action=click Bu fiyatlara çok daha iyi sistemler bulunurda o bütçede işlemciyi 7800x3d tutmaya çalılşsanız güzel olur Rtx 5070 te harika olur ama şuan araştırmaya vaktim yok arkadaştaki kasa yı attım size kasa alırken ram ve ssd yi güzel seçin hocam, iyi akşamlar.

Tamam teşekkürler ekran kartı 5070 işlemciyi 7800x3D araştırırım hocam.
İyi akşamlar.

80K'ya çıkabilirim.

Toplama ile daha iyi şeyler çıkabileceğini biliyorum fakat bilgisayar toplamayı bilmiyorum. O yüzden hazır sistem daha mantıklı geliyor.
Parçaları alın en fazla 500 600TL ye teknik servis gibi bir yerde toplatırsınız. Bizzat kendim öyle yaptım hazır almaya kalksam 91K ya alamayacağım sistemi çok daha kaliteli parçalar ile 91K ya topladım. Size tavsiyem bu yöndedir.

Bakayım hocam sağ olun. PC hocası, Donanım Arşivi gibi kanalların sistemleri çok indirimli oluyor onları beklemeli miyim sizce? Hocam ekran kartında 9070XT mi daha iyidir yoksa RTX 5070 mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı