70 bin TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Oguzhan123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
PC toplamakla uğraşmak istemediğimden 4070 Ti'lı bir bilgisayar öneriniz varsa iletebilir misiniz? Intel AMD fark etmez ancak uzun yıllar götürecek, oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak, yüksek FPS verecek bir sistem istiyorum. Opsiyonel olarak monitör önerileriniz varsa ona da bakmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MustafaCiger hocam selamlar 70kyı geçemiyorum maalesef o da en üst sınır açıkçası.Başka bir önerin olur mu 4080liye göre?Bir de anakartta bluetooth olanı varsa o şekilde bir öneri verme şansın var mı ?

Bu sistemi alıp benim gibi özelleştirin. İsteğe bağlı işlemci yükseltilebilir.
1.png

Anakart bluetooth istiyorsan 700 lira ekleyip alabilirsin.

Merhaba,
PC toplamakla uğraşmak istemediğimden 4070 Ti'lı bir bilgisayar öneriniz varsa iletebilir misiniz? Intel AMD fark etmez ancak uzun yıllar götürecek, oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak, yüksek FPS verecek bir sistem istiyorum. Opsiyonel olarak monitör önerileriniz varsa ona da bakmaya çalışacağım.
Knk, PC'yi aldığın zaman gel FPS vs.'si atalım, işte benimkinin özellikleri: Ryzen 5 7500F ve RX 7800 XT 5200 MHz CL32.

Dosya Ekleri

• 1706971223092.png
    1706971223092.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 33
Merhaba,

Hocam bence boyle yap ama sen bilirsin.

1706973535174.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı