70 bin TL'ye oyun, yazılım ve tasarım için laptop önerisi

Bütçe
Max-70000
Ekranı ve diğer donanımları etkileyici fakat oyunlar için büyük bir hevese sahibim fakat cihazın 60Hz ekranı beklentimi karşılayamadı maalesef. Ayrıca detaylı yazınız için teşekkürler.

Fiyatlardan haberim var evet. Teşekkürler.

İlk amacınız oyunsa ürün size hitap etmez hocam zaten. Ama yüksek çözünürlüklü ve özellikle OLED bir panelde 60-90 çok fark etmez. IPS panelde ki 160-240Hz ile aldığınız keyif ile, 60Hz OLED bir olmaz(en azından benim deneyimime göre)

Ekranı ve diğer donanımları etkileyici fakat oyunlar için büyük bir hevese sahibim fakat cihazın 60Hz ekranı beklentimi karşılayamadı maalesef. Ayrıca detaylı yazınız için teşekkürler.

Fiyatlardan haberim var evet. Teşekkürler
bu fiyata bu laptop kaçmaz, 16 gb ram yeterli ama oyun oynayacaksanız malesef rami yükseltmeniz gerekiyor çift kanal ram takarsanız fps daha fazla olur

İlk amacınız oyunsa ürün size hitap etmez hocam zaten. Ama yüksek çözünürlüklü ve özellikle OLED bir panelde 60-90 çok fark etmez. IPS panelde ki 160-240Hz ile aldığınız keyif ile, 60Hz OLED bir olmaz(en azından benim deneyimime göre)

Haklısınız eğer önceliğim oyun olmasaydı kesinlikle önerdiğiniz cihazı tercih etmek isterdim.

Bu fiyata bu laptop kaçmaz, 16 GB RAM yeterli ama oyun oynayacaksanız maalesef RAM'i yükseltmeniz gerekiyor çift kanal RAM takarsanız FPS daha fazla olur.

Evet fiyat gerçelten iyi sanırım tercihim bu cihaz olacak ama biraz daha araştırma yapmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı