70 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Grizliess

Kilopat
Merhaba böyle bir sistem toplamak istiyorum, sizce mantıklı mı? Sistemde değişmesi gerekenler işlemci 7800x3D, ekran kartı aynı kalacak, anakart aynı kalacak, RAM klevv cras v RGB ROG 32 GB (2x16 GB) 7200MHz CL34 olan seçilecek, SSD kısmı da Lexar NQ790 2TB NVMe PCI-e Gen4 X4 seçilecek toplam fiyat 70.579, 92 TL sizce alınır mı? Alınmaz diyorsanız önerilerinizi bekliyorum. Bir de bu ekran kartı ile bu işlemci uyumlu mu bilgilendirirseniz memnun olurum.

Ramin ve SSD nin değişmesine gerek yok işlemciyi ve kasayı FSP 850 watt yapıp alabilirsiniz.

Sistem gayet güzel olmuş, fiyat avantajı varsa alabilirsiniz. Ram bence değiştirmeyin 8000'lere çıkmadığınız sürece 6000 daha iyi bir seçenek oluyor amd tarafında. Anakart giriş-orta seviye bir anakart 7800x3d sorun çıkarır mı? sanmıyorum fakat ihtimal var. Çıkarırsa da sonradan değiştirirsiniz.

SSD 1 TB az diye değiştirdim, RAM'i de 7200 MHz diye değiştirdim ama çok fark görmeyeceğim için dediniz sanırım.
SSD tamam ama Ram gereksiz. Kasayı kesinlikle dediğimi yapın.

Ben olsam hiç bir parçayı değiştirmem. Gayet dengeli bir sistem gibi duruyor.

Ne gibi sorunlar çıkartabilir? Daha önce nasıl sorunlarla karşılaşıyor insanlar bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…