Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Laptop kullanıyorum. SSD sıcaklığı 71 dereceyi gördü. Normal midir? Dosya Ekleri resim_2023-02-21_002307339.png 518,7 KB · Görüntüleme: 288
Çözüm ultrayer6 21 Şubat 2023 Asmodinn dedi: Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU için bu değerler normal. Ancak SSD için değil. Oyun dışında 65 olması da normal değil. Belki kasa içinde hava sirkülasyonu iyi değildir ve sıcak hava içeride birikiyor olabilir. Daha kötüsü, SSD'nin üzerine yönlendiriliyor olabilir.
Asmodinn dedi: Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU için bu değerler normal. Ancak SSD için değil. Oyun dışında 65 olması da normal değil. Belki kasa içinde hava sirkülasyonu iyi değildir ve sıcak hava içeride birikiyor olabilir. Daha kötüsü, SSD'nin üzerine yönlendiriliyor olabilir.
ultrayer6 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #2 Biraz yüksek gördüm. Benimkine baktım 32 derece görünüyor. Artı 0 Eksi
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #3 Biraz fazla hocam. Benimki 26 derece şu an boşta. Artı 0 Eksi
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 Sistemi açtıktan ne kadar süre sonra aldın fotoğrafı? Diğer parçaların sıcaklığı nasıl? Artı 0 Eksi
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 21 Şubat 2023 #5 Asmodinn dedi: Laptop kullanıyorum. SSD sıcaklığı 71 dereceyi gördü. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Baktığınız programın ismi nedir? Artı 0 Eksi
Asmodinn dedi: Laptop kullanıyorum. SSD sıcaklığı 71 dereceyi gördü. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Baktığınız programın ismi nedir?
ultrayer6 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #6 Barış Turan dedi: Baktığınız programın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
Barış Turan dedi: Baktığınız programın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo gibi görünüyor.
KS KS Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #7 Oyun dışındayken sıcaklık 55-65 derece arası değişiyor oyundayken bu sıcaklıklar. ZeroTheJackal dedi: Sistemi açtıktan ne kadar süre sonra aldın fotoğrafı? Diğer parçaların sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Barış Turan dedi: Baktığınız programın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Crystaldiskinfo. Artı 0 Eksi
Oyun dışındayken sıcaklık 55-65 derece arası değişiyor oyundayken bu sıcaklıklar. ZeroTheJackal dedi: Sistemi açtıktan ne kadar süre sonra aldın fotoğrafı? Diğer parçaların sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Barış Turan dedi: Baktığınız programın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Crystaldiskinfo.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 21 Şubat 2023 #8 Bende de 70 derece gözüküyor 2. SSD'im Artı 0 Eksi
KS KS Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #9 Barış Turan dedi: Bende de 70 derece gözüküyor 2. SSD'im. Genişletmek için tıkla... İlk defa SSD sıcaklığına bakıyorum normal mi değil mi anlayamadım tam olarak. Artı 0 Eksi
Barış Turan dedi: Bende de 70 derece gözüküyor 2. SSD'im. Genişletmek için tıkla... İlk defa SSD sıcaklığına bakıyorum normal mi değil mi anlayamadım tam olarak.
ultrayer6 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #10 Asmodinn dedi: Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU için bu değerler normal. Ancak SSD için değil. Oyun dışında 65 olması da normal değil. Belki kasa içinde hava sirkülasyonu iyi değildir ve sıcak hava içeride birikiyor olabilir. Daha kötüsü, SSD'nin üzerine yönlendiriliyor olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Asmodinn dedi: Sistem yaklaşık 4 saattir falan açık. Oyun içindeyken bakmıştım GPU 65, CPU ise 85 derecelerde. Genişletmek için tıkla... GPU ve CPU için bu değerler normal. Ancak SSD için değil. Oyun dışında 65 olması da normal değil. Belki kasa içinde hava sirkülasyonu iyi değildir ve sıcak hava içeride birikiyor olabilir. Daha kötüsü, SSD'nin üzerine yönlendiriliyor olabilir.