Arkadaşlar bir oyun hesabı alacaktım. Sonra anlaştık satıcıyla ilk o verdi bende ona parasını verdim 1 gün sonra hesabının şifresinin değiştiğini öğrendim. Artık hiçbir şekilde giremiyorum ve 70 liram yok. Buna karşılık herhangi bir şey yapabilir miyim?
Oyun hesabı satışı yasal değil, haliyle yasal olarak çok bir şey yapamazsınız gibi duruyor. Dava vs. ile uğraşmaya değecek bir miktar da değil, haliyle soğuk su için derim.
Oruç değilseniz su içebilirsiniz. Oruçluysanız iftarda içebilirsiniz. Soğuk olmasını tavsiye ederim. Kısacası soğuk su için. Bir daha da hesap alım-satımı yapmayın.
70 liraya mahkemeye verilmez. Ve yaşlarımız çok küçük. Ayrıca elimde tam kanıt yok çünkü neredeyse hiçbirşeyin ekran görüntüsünü almadım o ilk gittiği için güvendim.
Arkadaşlar bir oyun hesabı alacaktım. Sonra anlaştık satıcıyla ilk o verdi bende ona parasını verdim 1 gün sonra hesabının şifresinin değiştiğini öğrendim. Artık hiçbir şekilde giremiyorum ve 70 liram yok. Buna karşılık herhangi bir şey yapabilir miyim?
Hesap alım satımı gibi saçma bir sistem yok adam ş*refsizse günümüzde hesap kurtarma seçenekleriyle çok rahat bir şekilde hesabı geri alabilir geçmiş olsun.
70 lira çok bir şey değil gibi ama ben ailemden hiç harçlık almıyorum. O 70 lira benim 5-6 ayda biriktirdiğim ailem ekmek almaya gönderirken döndükten sonra para üstünü cebime attığım paramdı.