R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #11 Satıcı ben teslim ettim sen çaldırmışsın der sende birşey ispatlayamasın yapabilcek birşey yok.
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #12 Koishi Komeiji dedi: 70 lira çok bir şey değil gibi ama ben ailemden hiç harçlık almıyorum. O 70 lira benim 5-6 ayda biriktirdiğim ailem ekmek almaya gönderirken döndükten sonra para üstünü cebime attığım paramdı. Genişletmek için tıkla... Zorla biriktirdiğin paranı böyle bir şeye harcaman yazık olmuş. Zurna falan yeseydin keşke arkadaşlarla.
Koishi Komeiji dedi: 70 lira çok bir şey değil gibi ama ben ailemden hiç harçlık almıyorum. O 70 lira benim 5-6 ayda biriktirdiğim ailem ekmek almaya gönderirken döndükten sonra para üstünü cebime attığım paramdı. Genişletmek için tıkla... Zorla biriktirdiğin paranı böyle bir şeye harcaman yazık olmuş. Zurna falan yeseydin keşke arkadaşlarla.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #13 terabayt dedi: Zorla biriktirdiğin paranı böyle bir şeye harcaman yazık olmuş. Zurna falan yeseydin keşke arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Yemek konusunda ailem ödüyor ama ben bu paraları keyfim için harcıyordum.
terabayt dedi: Zorla biriktirdiğin paranı böyle bir şeye harcaman yazık olmuş. Zurna falan yeseydin keşke arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Yemek konusunda ailem ödüyor ama ben bu paraları keyfim için harcıyordum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 1 Mayıs 2022 #14 70 lira verdin karşılığında bir ders aldın. Son düzenleme: 1 Mayıs 2022