Hem VDSL ve hem fiber ile 70MBit alabilirsiniz. Her daha iyi sistem daha stabildir ve tercih sebebidir. Ancak VDSL'de bu hızlarda fibere yakın hizmet kalitesini verebilir.
Hem VDSL ve hem fiber ile 70Mbit alabilirsiniz. Her daha iyi sistem daha stabildir ve tercih sebebidir. Ancak VDSL'de bu hızlarda fibere yakın hizmet kalitesini verebilir.
Anladım teşekkürler bir de şeyi soracaktım taahhüt istemeyen bir internet sağlayıcısına geçip o internet sağlayıcısından memnun kalmazsam o ay bir diğerine geçme şansım var mı?
Anladım teşekkürler bir de şeyi soracaktım taahhüt istemeyen bir internet sağlayıcısına geçip o internet sağlayıcısından memnun kalmazsam o ay bir diğerine geçme şansım var mı?
İsterseniz bu dediğinizi yapabilirsiniz. Adı çok büyük olmayan birçok firma hemen hemen aynı hizmeti vermektedir. Ancak bildiğim kadarıyla en iyilerin biri Türk.Net. En azından memnun olanlar bolca mevcut tavsiye ederim.