Alexandretta
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Veteriner Hekim(Öğrenci)
Arkadaşlar merhabalar,
2 ay önce webdenal'dan 110 TL'ye bu notebook soğutucu standını laptopum için almıştım. Zalman NS2000 modeldir. Yükseklik ayarı, Fan RPM ayarı(200mm Fan Çapı), 3 Adet USB 2.0 Portu vardır. 17'' tir. Çok iyi soğutur kendimden biliyorum ellerimi bazen buz keserdi. Masaüstü pc'ye geçeceğim için paradan dolayı ve laptopumun anakart arızasından dolayı artık ihtiyacım kalmamıştır. 10 Kere ya kullanmışımdır ya da kullanmamışımdır. Çok çok temiz bir üründür. Faturası vardır. İstanbul-Beylikdüzünde oturmaktayım. İsteyene İstanbul içinde
elden verebilirim. Fiyatını 70 TL olarak belirledim.
SPECIFICATIONS
[TBODY]
[/TBODY]
2 ay önce webdenal'dan 110 TL'ye bu notebook soğutucu standını laptopum için almıştım. Zalman NS2000 modeldir. Yükseklik ayarı, Fan RPM ayarı(200mm Fan Çapı), 3 Adet USB 2.0 Portu vardır. 17'' tir. Çok iyi soğutur kendimden biliyorum ellerimi bazen buz keserdi. Masaüstü pc'ye geçeceğim için paradan dolayı ve laptopumun anakart arızasından dolayı artık ihtiyacım kalmamıştır. 10 Kere ya kullanmışımdır ya da kullanmamışımdır. Çok çok temiz bir üründür. Faturası vardır. İstanbul-Beylikdüzünde oturmaktayım. İsteyene İstanbul içinde
elden verebilirim. Fiyatını 70 TL olarak belirledim.
SPECIFICATIONS
| Dimension | 377 x 283 x 52 mm (WxDxH) | |
| Weight | 1.1kg | |
| Material | Plastic, Steel, Rubber | |
| Noise | 20 dBA | |
| Compatible Size | Up to 17” Laptop | |
| Input Voltage | 5V (USB Powered) | |
| USB Port | USB 2.0 HUB 3EA / USB 2.0 Power 1EA | |
| FAN | Bearing Type | Sleeve Bearing |
| Size | 200mm | |
| RPM | 470rpm ~ 610rpm ±10% | |
| Fan Control | Support |