VOLL Arena 4mm Kalın Rgb Siyah 800 X 300 Mm Gaming Oyuncu Gamer Mousepad - ULTRA PARLAK 13 MOD - Elektronik Bilgisayar ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
Arkadaşın attığı RGB 800x300 mousepad'i almanı önermem. Bu bütçede hele ki bu boyuta RGB'li mousepad.. kalite anlamında bir şey bekleme. Ha, "Işıklı falan bana yeter." diyorsan, tamam. Mousepad alma hatta bu kafadaysan, kağıt koy oyna. Benim önerim altta attım, JD 450 kesinlikle.40x40 boyutunun altındaki mousepadler yetersiz gelecektir. Klavye koyacaksanız, XRades 90x40 mousepad almanızı öneririm. Bir sürü desen var ve ürünün kullanıcı yorumları iyi yönde.
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Arkadaşın attığı RGB 800x300 mousepad'i almanı önermem. Bu bütçede hele ki bu boyuta RGB'li mousepad.. kalite anlamında bir şey bekleme. Ha, "Işıklı falan bana yeter." diyorsan, tamam.