70 TL'ye Mouse Alınır mı?

Inca img-369 modelini önerebilirim. Ben SteelSeries Rival 110 kullanıyorum fakat bundan önce onu kullanıyordum. 2 sene kullandım ve kendi hatam yüzünden sağ tıkını bozdum. Bulabilseydim onu geri alacaktım fakat mağaza çok uzaktı almadım. Dayanıklı mouse ve kullanışlı. Elin minik değilse rahatça kullanırsın götürür seni.
Fakat dikkat etmen gereken bir husus var. Sol mouse (Mouse 1) tıkının ucunda kırmızı bir buton olması lazım. O kırmızı buton olanlar yeni model. Eski modellere macro yapılmıyor programından.

Yurtdıșından düșünürsen Motospeed V40 alabilirsin. Bu fiyata Cooler Master MasterMouse Lite S var yalnızca. Makrosu yok, fakat Everest, Frisby, Inca'ya göre çok daha uzun ömürlüdür. Bütçeni artırabilirsen Logitech G102 bakabilirsin.

Inca img-369 modelini önerebilirim. Ben SteelSeries Rival 110 kullanıyorum fakat bundan önce onu kullanıyordum. 2 sene kullandım ve kendi hatam yüzünden sağ tıkını bozdum. Bulabilseydim onu geri alacaktım fakat mağaza çok uzaktı almadım. Dayanıklı mouse ve kullanışlı. Elin minik değilse rahatça kullanırsın götürür seni.
Fakat dikkat etmen gereken bir husus var. Sol mouse (Mouse 1) tıkının ucunda kırmızı bir buton olması lazım. O kırmızı buton olanlar yeni model. Eski modellere macro yapılmıyor programından.
Benim elim biraz küçük.
Yurtdıșından düșünürsen Motospeed V40 alabilirsin. Bu fiyata Cooler Master MasterMouse Lite S var yalnızca. Makrosu yok, fakat Everest, Frisby, Inca'ya göre çok daha uzun ömürlüdür. Bütçeni artırabilirsen Logitech G102 bakabilirsin.
Ben şunu buldum, tavsiye edermisiniz?:Everest Rampage Centaur Smx-r13 8 Tuş Gaming Rgb Oyuncu Mouse - n11.com
1525100010480.png

Benim el ölçüm. ( Orta parmak ucundan bileğinin ordaki çizgiye kadar ölçüyorsun ) 19,5cm ve bana oturuyor. 1 karışım da 23cm. Yani elim biraz büyük :D Ama sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum zaten almadan önce paketin üzerinden bi elini karşılaştırırsın. Cidden iyi mouse pişman olmayacaksın.

Everest, Frisby, Inca alacağına yazdıklarımdan birini al. Emin ol daha kaliteli ürünler bunlar.
Inca Img-369 mouseyi yaklaşık 2 sene kullandım 0 sıkıntı ile. Önerdiğin mouseler kaliteli fakat elime oturma konusunda Img-369 üzerine tanımam. SS Rival 110 kullanıyorum fakat elime Img-369 kadar oturmadı.

MSI DS B1 kullanıyorum. Malzeme kalitesi kendini belli ediyor. 75₺ ye almıştım hani ucuz olduğu için çok bir şey bekleyemeyiz tabi ama verdiğim fiyata değdiğini düşünüyorum. Ayrıca 2 gramlık 7 adet pin ile ağırlık ayarlama seçeneği de mevcut. 3 farklı hassasiyet modu da bulunduruyor. Daha iyi fareler var tabi ama bu fiyatlara bulunmaz. 😄

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı