Oynanıyor. Hatta bilgisayar ve Xbox üzerinden crossplay bile yapılabiliyor.Online oynanabiliyor mu? Mobile'i iyice unuttum da.
Gamepass+GeForce now alsan bütçeyi arttırıp daha çok tatmin eder herhalde.Play Store üzerinden Minecraft alınır mı? 70 TL'ye değer mi? Düşüncelerinizi bekliyorum
Ben crack indirip hotmail giriyordum online oynuyordum. Bana kalırsa alınmazOnline oynanabiliyor mu? Mobile'i iyice unuttum da.
Game Pass+GeForce NOW alsan bütçeyi arttırıp daha çok tatmin eder herhalde.
Değmez.Play Store üzerinden Minecraft alınır mı? 70 TL'ye değer mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Telefonda GeForce now yok mu hocam? Gamepass ile beraber çalışıyor mu bilmiyorum sadece. Eskşden çalışmıyordu ama şu aralar artık oluyor diye duymuştum.Bilgisayardan mı oynuyor? Konuyu okumadan atlamalar yapmayın artık.
Telefonda GeForce NOW yok mu hocam? Game Pass ile beraber çalışıyor mu bilmiyorum sadece. Eskşden çalışmıyordu ama şu aralar artık oluyor diye duymuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.