Aga bilemiyorum adam o kadarda muhabbet etti namık ya.. Merter de oturuyor bide adam hani 70 lira için neden kazıklar ki namık hadi onuda geçtim adamla konuşurken doğa fotoğrafçılığı filan ilgim var vs muhabbet açtım adam da dedi
güzel takılırız vs dedi, onunda ilgisi varmış napsam acaba bişi bilmiyormuş gibi rol yapmaya devam etsemde buluştuğumuzda ümmünü mü sıksam?
agalar ama ilk defa böyle bişey oli lan
olm flashın üstünde 2 TB yazıyor PC ' den açtım yine 2 TB bu kadarını nasıl yapıyolar peki
pes artık ya böyle kazıklamamı olur namık ya
ama şu da var
aldığım siteyi biliyosunuz protokol gereğide isim vermim ama güvenilir yani hadi onuda geçtim bunun gibi 5-6 tane daha vardı 100 -130 -160 a filan vay namık derim böyle işe
Diyorum ki aslında ;
hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz
kimi pulda parada aşkı arar kimimiz
düşünür kara kara ağlar çaresiz
ağlama arkadaş ağlama yediğin okkalı kazıklar için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler geri gelmez gider gençliğin takma bea)
boşver boşver arkadaş başka bulursun yıllar sonra
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun
kapılma hayallere bir gün o adamla karşılaşıp ümmünü sıkabilirim diyeee
haydi sil gözlerini bakma maziye
sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere #__#
bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere
ağlama arkadaş ağlama yediğin okkalı için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin?(bugünler geri gelmez gider gençliğin)
boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun
Vayyt bee derim ben böyle işe aga forum işi sonradan aklıma geldi. Pc de 20 gb kadar attım flash zaten yavaş kopyalıyordu. İşim bitince bide laptopa taktım habire biçimlendir çıktı açmadı dedim heralde laptopta sorun vardır pcde denedim sonradan aklıma geldi FORUM işleri...
Bu arada İlhan İrem e saygılarr ne güzel yazmış be tam şuanki halimi anlatıyor. :')