Harddiske yeni film indirdim ama harddiskte 4-5 yıldır biçimlendirilmedi ve baya bi yavaş kopyalama yapıyordu (750GB) bayada dolu 30-40 GB boş yeri kaldı nerdeyse bende de bir sürü 8-16 GB' lık flashlar var. Sonra dedim ki
- ula acaba 1 tblık flash var mıdır? Dedim kendi kendime, sonuçta adamlar bilgisayar üretmiş hafıza kartı yapmış harddisk yapmışlar elbet flash bellekte yapmışlardır heralde diyerekten dur bi 2.el sitelerine bakınayım dedim aklıma en sağlam .....com sitesi geldi biliyosunuz o site hangi site
Daha sonra oha 350 lira 1 tb lan dediim ben 750 gb lığı vaktinde 500-600 e almışım adamlar 1 tb 350 koymuş gerçi ucuzlamıştır o da var la derkennn
2 TB lığı gördüm heyecan yaptım ki bakıyorumda 2 tb lıklarda 200-250-300 arası ama hızlarına bakıyorum 12 MB -30 MB sonra diğer yani şuan aldığım 2 TB lığın hızını gördüm oha 220 ye 90 o anki sevincimle sakladığım parayı alıp adamı arayıp parayı yatırmam bir oldu diyebilirim. Teknolojik ürünlerde özellikle Depolama ürünlerine karşı zaafım var ki hızıydı benim için önemli olan ve o fiyata görünce olumsuz düşünmedim ulan kazık mazık olmasın diye değilde belki adamın paraya ihtiyacı vardır yada hadi bi güzellik yapayımda alana hayırlı olsun gibisinden diyerekten koymuştur. Ve neden HDD almadımda USB aldım küçük bir şey lazımda Cebimde taşıyabileceğim
direk aldım neyse ki silineni kurtarma gibi bi programın varlığını biliyorum ki çokta kızmadım koymadıda bana Dünyevi şeyleri takmıyorum parada dahil canımızdan kıymetli değil ya canım
1tb usb belleğe 4.500tl isteyen var siz bence bir bardak buz gibi soğuk su için. Kesin adam 1gb belleği oynayayıp 2tb yaptı. Fiyatıda 70tl dedi inandırıcı olsun diye.
konu eski ama 70 tl ye 2 tb olmaz diyenler var hocam 2015 konusu doları 3 ten hesap edelim şuan 7 tl diyelim 25 tl ye aldım 2 tb neyin 70 tl ye olmaszından bahsediyorsunuz