70 TL'ye Seagate 320Gb Taşınabilir Disk alınır mı?

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sahibinden'den 2.el taşınabilir disk alacağım. Bir tane buldum adam notebook harddiskini sökmüş. Seagate HDD kutusuna takmış. Fiyatı 70 TL'ye bırakırsa alınır mı? @Recep Baltaş @MF @Akif @Asım Demir

HDD Linki: 320 GB Western Digital HDD Usb 3.0 Film oyun arşivli - Western Digital 201 GB - 400 GB Harici Harddisk İlanları sahibinden.com - 448479135

Merhaba. Sahibinden'den 2.el taşınabilir disk alacağım. Bir tane buldum adam notebook harddiskini sökmüş. Seagate HDD kutusuna takmış. Fiyatı 70 TL'ye bırakırsa alınır mı? @Recep Baltaş @MF @Akif @Asım Demir

HDD Linki: 320 GB Western Digital HDD Usb 3.0 Film oyun arşivli - Western Digital 201 GB - 400 GB Harici Harddisk İlanları sahibinden.com - 448479135
Cevap yok mu?

Ben 1 TB harddiski 100-110 liraya satıyorum çok pahalı geldi ama tabi taşınabilir o yinede çok farketmez pahalı gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı