Belali1907
Centipat
Daha fazla
- RAM
- gskill 6000mhz cl36 2x16 32 gb ddr5
- SSD veya HDD modeli
- msi spatium m480pro 1tb okuma:7400 yazma:6000
- Ekran kartı
- gigabyte 4070 oc edition 3 fan 12gb
- Anakart
- gigabyte b760m ddr5
- İşlemci
- intel i7 12700kf
AsiaHorse Hydrus ARGB PSU Uzatma Kablosu
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...
AsiaHorse 12VHPWR PCIE5.0 PSU Uzatma Kablosu
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...
Arkadaşlar merhaba bu PSU kabloları arasında kaldım. Şu tek kablo olan morlu benim istediğim tarzda fakat bir ara arkadaşlarım bu tarz kabloların yandığını veya eriyebildiğini söylemişti o yüzden aklım takıldı ben şu an kasamdaki kabloları pek beğenmiyorum hem düz siyah hem biraz karışık yenisini renkli tarzda alıp düzgün şekilde takmak istiyorum ayrıca bu pinlerinde falan yardımcı olabilirseniz sevinirim PC özelliklerini yazabilirim gerekli olursa. (önerileriniz varsa yazabilirsiniz)