70 TYT 40 AYT ile sıralama nasıl olur?

Hocam tamam şu an haklısınız ama ben bu sene için konuşuyorum. Ben bu sene sayısaldan girdim genelde AYT mat da 35-38 arası yapıyorken bu seneki sınavda 25-30 arası bir şey işaretledim, sınıf arkadaşlarımla da konuşunca onlarda 20 civarı işaretleyebildi sınıfta 30 üstü işaretleyen kimse yok ve ben fen lisesinde okuyorum. Ayrıyeten Anadolu lisesi giden sayısalcı arkadaşlarımla da konuştum onlar da 5-10 arası işaretleyebildi hatta bu sayısal öğrencileri matematik zor olduğu için sözel çözdüler ve hatırı sayılır (çoğu 40 neti geçti) soru işaretlediler. Hatta benim girdiğim sınıfta birkaç tane nine vardı. Sınavdan çıkarken sözelin çok kolay olması hakkında konuşuyorlardı, bende içimden bu bunaklar nasıl çözsün sallamışlardır diyordum. Sonra öğrendiktim bu seneki sözel bayağı kolaymış. Yani eğer bu arkadaş sayılsaycıysa ve 40 netin en az yarısı matematikse çok kötü gelmez ama sözelciyse 40 net düşük kalacaktır.
Hocam 106ya 55.5 nasıl sayısalda sence?

100 bin gelir mi? Veya dijital oyun tasarımı bedava okunacak hatırı sayılır bir üniversite?
2019u 1.25le çarp o civarsa gelir.

Hocam ben 2021 ile 2019 un ortalamasını alıp 2019'a yakın geleceğini düşünüyorum. Murat can koca kulak ın tahminleri de o şekilde tutuyor.
Hocam birde Muratcan Kocakulak 4 neti derece öğrencileri için söylemiş gibi. Çoğu yerde 6-8 dedi sadece derece tayfa 4 düşmüş gibi gözüküyor.

3-4.

Bilgin Güralda 6-7 net dedi bakalım artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı