70 TYT neti aralık ayı için iyi mi?

Makaleler
1
Hedefim sayısal 70-90k 81OBP.
TYT: 31-2, 14-5, 21-5(1 geo), 7-3. ortalama 70 geliyor.
Mezun senemdeyim dershaneye gitmiyorum deneme kendim çözüyorum. Bugün AYT mata başlıyorum 10 gün sonra da AYT fene giriş yapacağım. TYT netlerim aralık için iyi mi? Söylediğim sıralamalar için AYT'ye geç mi kalmışım? Öneriniz varsa dinlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefim sayısal 70-90k 81OBP.
TYT: 31-2, 14-5, 21-5(1 geo), 7-3. ortalama 70 geliyor.
Mezun senemdeyim dershaneye gitmiyorum deneme kendim çözüyorum. Bugün AYT mata başlıyorum 10 gün sonra da AYT fene giriş yapacağım. TYT netlerim aralık için iyi mi? Söylediğim sıralamalar için AYT'ye geç mi kalmışım? Öneriniz varsa dinlerim.
Hocam hiçbirşey için geç değil bende tyt de o civarlar net yapıyorum geçen hafta ayt ye geçtim zaten ayt şubat gibi bitse sınav 22 haziranda yani ayt bitince 4 ayımız kalmış olcak soru çözerek herşey oturur iyice , geometri olarakta Kenan Kara'nın 55 günde tyt+ayt kampını yapacağım onla beraber tyt matematik 30 35 netlere çıkar yorumlar baya idi hiç geometri bilmeyip sadece tyt matematikte 20 25 net yapanlar kamp sonrası 35 li netlere yükselmişler.

12 olsanız çok iyi derdim ama mezunmuşsunuz, ortalamadır o yüzden.
Hocam arkadaşın durumunu bilemeyiz mesela ben başka bir sınava gireceğim için hayatımda hic ayt dersi görmedim 10. Sınıfta yalandan az biraz tyt gördüm o kadar , moralini bozmayalım arkadaşın ayrıca emek verdikten sonra herkesin netleri artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı