700 - 1000 TL'ye mouse önerisi

Beypazari01

Femtopat
Daha fazla  
Ben şu anda Delux-M800 düşünüyorum, ne önerirsiniz? Oyun için kullanacağım ve palm tutuş şekline sahibim ve elim küçükle orta arasında gibi bir şey. Yarım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Rival 3 kullanıyorum ve üç yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. Bütçenize de uygun bir seçenek, inceleyip değerlendirebilirsiniz.
Ya arkadaştata varda SteelSeries Rival 3 IPS si çok düşük ben valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım için yinede teşekür ederim.

M800 pro al geç asla üzmez.
Amazondan vergi kargo felan derken 1.100 tl yemi ney geliyor Şuan DELUX-M800PRO burdaki linkten düşünüyorum Çoğu kişi SS RİVAL 3 Diyor ama 300 Ips yerine 650 Ips daha mantıklı geliyor Birde Deluxm800pro'da MCU problemi var diyorlar Doğrumu?

Ya arkadaştata varda SteelSeries Rival 3 IPS si çok düşük ben valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım için yinede teşekür ederim.

Amazondan vergi kargo felan derken 1.100 tl yemi ney geliyor Şuan DELUX-M800PRO burdaki linkten düşünüyorum Çoğu kişi SS RİVAL 3 Diyor ama 300 Ips yerine 650 Ips daha mantıklı geliyor Birde Deluxm800pro'da MCU problemi var diyorlar Doğrumu?
Olabilir. Ama bu fiyata anca bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı