- Makaleler
- 1
Bu fiyatlar arasında kronik sorunu olmayan bana uzun süre sıkıntı çıkarmayacak, minimum 480 GB SSD almak istiyorum. Depolaması daha yüksek olursa tabii ki daha iyi olur ancak zorunluluğu yok.

Bu fiyatlar arasında kronik sorunu olmayan bana uzun süre sıkıntı çıkarmayacak, minimum 480 GB SSD almak istiyorum. Depolaması daha yüksek olursa tabii ki daha iyi olur ancak zorunluluğu yok.

bu ssd kronik sorunlu değil miydi?
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Plus G2 birkaç aydır kullanıyorum. 2,3 TB yazmışım sağlık %98 seviyesinde. Herhangi bir sorun da yaşamadım.Kioxia kronik sorunlu. (Hem nVME hem de Sata modelleri.) Crucial P2 ya da WD Blue SN570 daha iyi bir tercih olur.
DesteklerBu arada anakart msi b150, m2 destekler mi?
SATA modeli sorunlu. M.2 modelinde herhangi bir sorun yok.Bu SSD kronik sorunlu değil miydi?
crucial mı daha iyidir yoksa bu mu?SATA modeli sorunlu. M.2 modelinde herhangi bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.