700-750 TL gamepad önerisi

Emin misin bana pek düzgün bir şey gibi gözükmüyor AliExpress'den alıyoruz sonuçta bunlarda ne garanti vardır ne bir şey :D
Ürün arzalı gelirse para iadesi veriyor aliexpress. Ürünün evet garantisi olmuyor ama 9. nesil sandığın kadar sağlam bir kol değil. Bunlar onlardan hem daha kaliteli bozulma ihtimali düşük hemde daha çok özellikli.

Tüm oyunlar okuyor mu direk yoksa yazılım falan var mı? sorun yaratırmı
Yazılımı var ama ben kullanmadım. Evet 2.4G alıcısı var tak çalıştır direk.

Bluetooh istersen bluetooth var ama 2.4G daha düşük gecikme süreli diye PC'de alıcı ile kullanıyorum yoksa. IOS/Android falanda destekli.

Ürün arzalı gelirse para iadesi veriyor aliexpress. Ürünün evet garantisi olmuyor ama 9. nesil sandığın kadar sağlam bir kol değil. Bunlar onlardan hem daha kaliteli bozulma ihtimali düşük hemde daha çok özellikli.

Bluetooh istersen bluetooth var ama 2.4G daha düşük gecikme süreli diye PC'de alıcı ile kullanıyorum yoksa. IOS/Android falanda destekli.
ali express kullanmadım daha önce gümrük işleri nasıl oluyor gümrükte takılırsa fln

Ürün arzalı gelirse para iadesi veriyor AliExpress. Ürünün evet garantisi olmuyor ama 9. nesil sandığın kadar sağlam bir kol değil. Bunlar onlardan hem daha kaliteli bozulma ihtimali düşük hem de daha çok özellikli.

Bluetooth istersen Bluetooth var ama 2.4G daha düşük gecikme süreli diye PC'de alıcı ile kullanıyorum yoksa. IOS/Android falan da destekli.

Garantisiz ürüne hiç bulaşmam Çin malı herhalde bunlar zaten. TR de satılan garantili versiyonu varsa at belki onu alırım.

ali express kullanmadım daha önce gümrük işleri nasıl oluyor gümrükte takılırsa fln
1000 tl oluyor toplam vergisini de ödüyorsun.

Aklıma gelmişken de yazayım gamepad üzerindeki tuşları mekanik yani mouse tuşları gibi aynı.

Öderken vergi ile beraber ödüyorsun gümrüğe takılma gibi bir durum olmaz bilgilerini hatalı yazmadığın sürece.

Garantisiz ürüne hiç bulaşmam Çin malı herhalde bunlar zaten. TR de satılan garantili versiyonu varsa at belki onu alırım.

1000 tl oluyor toplam vergisini de ödüyorsun.
Sen bilirsin. 9. nesil ben önermiyorum artık alan 10 kişiden 8 tanesi ilk 2 senede gamepad ile sorun yaşıyor. Benim elimdeki de arzalandı tamir ettirdim anca teldeki emülatör oyunlarında oynuyorum artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma gelmişken de yazayım gamepad üzerindeki tuşları mekanik yani mouse tuşları gibi aynı.

Öderken vergi ile beraber ödüyorsun gümrüğe takılma gibi bir durum olmaz bilgilerini hatalı yazmadığın sürece.

Sen bilirsin. 9. nesil ben önermiyorum artık alan 10 kişiden 8 tanesi ilk 2 senede gamepad ile sorun yaşıyor. Benim elimdeki de arzalandı tamir ettirdim anca teldeki emülatör oyunlarında oynuyorum artık.

Milyonlarca kişi kullanıyor ben sorun yaşayan görmedim hiç Xbox direkt konsoluna koyacağı ürünü kalitesiz yapmaz diye düşünüyorum TR de satılan garantili başka bir ürün var mı? Ben daha çok rahatlığından dolayı Xbox istiyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum zaten çok da iyi olmasına gerek yok rahat olsun kablosuz olsun kaliteli olsun yeter.

Milyonlarca kişi kullanıyor ben sorun yaşayan görmedim hiç Xbox direkt konsoluna koyacağı ürünü kalitesiz yapmaz diye düşünüyorum TR de satılan garantili başka bir ürün var mı? Ben daha çok rahatlığından dolayı Xbox istiyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum zaten çok da iyi olmasına gerek yok rahat olsun kablosuz olsun kaliteli olsun yeter.
Ürün 5 sene öncesinin ürününe göre zaten kaliteli ama 5 sene öncesine göre. Son 2 senede çok daha gelişmiş 3. parti ürünler çıktı zaten. Ben gamepad'ler ile çok içli dışlı olduğumdan sorun yaşayan direk bana soruyor. Alan çok kişi ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşıyorlar.

Ürün 5 sene öncesinin ürününe göre zaten kaliteli ama 5 sene öncesine göre. Son 2 senede çok daha gelişmiş 3. parti ürünler çıktı zaten. Ben Gamepad'ler ile çok içli dışlı olduğumdan sorun yaşayan direk bana soruyor. Alan çok kişi ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşıyorlar.

TR garantisi olan var mı at onu alayım. ben garantisiz ürün almaktan çekiniyorum sürekli bir şeylerim bozulup duruyor.

TR garantisi olan var mı at onu alayım. ben garantisiz ürün almaktan çekiniyorum sürekli bir şeylerim bozulup duruyor.
Tr garantisi yok dediğim gibi.

Ayrıca Xbox olarak da garantisine çok güvenme zamanında çok insanı THH'ye başvurun çok isterseniz diye geri çevirdi adamlar. Stick drift gibi arzaların çoğuyla ilgilenmiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı