700-750 TL gamepad önerisi

TR garantisi yok dediğim gibi.

Ayrıca Xbox olarak da garantisine çok güvenme zamanında çok insanı THH'ye başvurun çok isterseniz diye geri çevirdi adamlar. Stick drift gibi arzaların çoğuyla ilgilenmiyorlar.

TR garantisi yok onu anladım TR garantisi olan başka bir ürün ya da bu ürünün TR garantili versiyonunu atar misiniz? AliExpress'den olması ya da ucuz olmasına gerek yok 5 6 bin TL'ye falan çıkmayacaksa fiyat alabilirim.

8 bitdo ultimate vardı TR garantili ama satışı bitmiş. Bunun dışında TR'de zaten 9. nesil dışında resmi olarak çok az kol satılıyor. Amazon ve aliexpress'den anca yurt dışı TR garantisi olmayan ürün alabilirsin düzgün birşey almak için.

Belki bunu alabilirim baya indirimde sarji ve kablosuz bağlantısı nasıl oluyor bunun anakartimda Bluetooth ve WiFi yok
Kendi 2.4G usb alıcısı var alıcıyı takıp gamepad'i 2.4G moduna getiriyorsun. Daha sonra alıcı üzerindeki tuşa basıp gamepad'in home butonuna 5 saniye basılı tuttuğunda alıcı ile bağlantı kuruyor. O noktadan sonra alıcıyı çıkarana kadar sadece 1 kez home butonuna basıp otomatik gamepad'i açıp bağlantı kurmasını sağlayabiliyorsun.

Zaten yukarıda video attım. Home tuşuna 1 kez basıyorum otomatik bağlanıyor alıcı ile bir kez bağlantı kurunca.

Şarj?

İçinden kablo çıkıyor. PC'ye bağlayıp şarj edebilirsin. Gördüğüm kadarıyla RGB açık ortalama 8-10 saat kapalı 20 saat civarı gidiyor çok rahat.

Ergonomi konusunda nasıl Xbox mu daha iyi yoksa bu mu? F710'u asıl değiştirme sebebim ergonomisi çok kötü. elim biraz büyük olduğu için çok kötü hissettiriyor. Xbox daha rahat duruyor bir ara mağazada denemiştim.

Şekilleri neredeyse aynı üst üste koyduğunda bile dış görüntü harici şekilleri arasında bir farklılık göremiyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…