700-800 bin TL'ye araç önerisi

Fırat070

Decapat
Daha fazla  
700.000 TL ve 800.000 TL arasında araç bakıyorum. Genelde hatchback tercihim temiz düşük km de 1.6 CDTI Astra J kasaya baktım hoşuma gitti. Sizin önerileriniz nelerdir? Bu konuda manuel otomatik fark etmez yeter ki sorunsuz performansı ve konforu iyi olsun.

Alman olsun istiyorsan 100 bin km de bulursan Jetta MK6 ya da mk6.5 veya Octavia. Alman kriterin yoksa Honda Civic al fakat konfor ve performans konusunda Alman otomobilleri daha iyi.

Biraz km si yüksek Megane 4 1.5 dCi bulunabilir 800 civarına. Performansı ve konforu müthiş değildir ama alması satması yürütmesi tamir etmesi kolar olur. Motoru da oldukça az yakan ve sorunsuz bir motor.

700.000 TL ve 800.000 TL arasında araç bakıyorum. Genelde hatchback tercihim temiz düşük km de 1.6 CDTI Astra J kasaya baktım hoşuma gitti. Sizin önerileriniz nelerdir? Bu konuda manuel otomatik fark etmez yeter ki sorunsuz performansı ve konforu iyi olsun.

Auris 1.6 tam otomatik vardı bizde performansı falan bayağı iyiydi 4 sene bindik bakımları haricinde sanayiye gitmedik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı