800 Bin TL'ye araç önerisi

Attiginiz sedan 240k kmde olmasa cok guzelmis digeride hatchback o yuzden bize gelmez.

Ben Megane,Talisman,Octavia,Belki Superb,Jetta,Insignia bunlarda bakindim biraz ama bilemedim sizce hangisi ?

Şu an alirsak bizi en az 5-6 sene goturmesi lazim bir de satarken sorun olmamasi icin 2015 2016 modelde ne onerebilirsiniz?
Astra, Megane, Focus vs. C segmentine yönelebilirsiniz. Geniş vs olsun derseniz Megane tercih edebilirsiniz. Daha keyifli olsun derseniz Focus, Astra daha iyi seçenek olur.

Klasik piyasa arabaları yani. Benim tercihimi sorarsanız (piyasaya pek bakmadım ama) bulunuyorsa Full paket megane tercih edilebilir. Megane daha uygun fiyata daha fazla özellik sunma ihtimali yüksek. Tercih size kalıyor.

Golf 7, egea, megane falan bak. Opel önermem kendi ustası bile anlamıyor arabanın dilinden. Ya çok problem açıyor ya da hiç. Arası yok. Bmw alırsan zaten gamepass gibi sanayi aboneliği gerek. Octavialar güzeldi eskiden yenice olanları hakkında çok bilgim yok ama vw grup her zaman ustasına ulaşılabilir olur. Belki honda bulabilirsen honda düşünebilirsin(modifiye edilmemiş olması şartıyla).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı