700-800 tl Arası Monitör Tavsiyesi

oguzcantasci

Hectopat
Katılım
10 Mart 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar, arkadaşlar.
Full HD ve minimum 60 Hz değerlerinde olan bazı monitörler arasında tereddüt yaşıyorum. Aşağıda vereceğim monitörlerin kullanıcıları, ya da herhangi bir fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bundan önce aldığım Asus'un bir modelinde üst taraflar beyaz gözüküyordu özellikle siyah resimlerde, o sebeple Asus'tan soğudum denilebilir, ama yine de fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ayrıca gönlüm TN veya VA panellerden yana, gaming amaçlı kullanacağım için.
Gördüğüm her monitörü yazmadım, Viewsonic'in çeşitli monitörleri var, ara modelleri var Asus'un baya aralarında ufak port farkları olan falan. Sistemimin son parçası monitör, değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

BenQ GL2460HM 24" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Monitör: BenQ GL2460HM 24" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Fiyatı


Samsung LS24D330HSX/UF 24" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Oyuncu Monitör: Samsung LS24D330HSX/UF 24" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı

Asus VS248HR 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Monitör: Asus VS248HR 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Fiyatı

AOC G2460VQ6 24" 1ms (Analog+HDMI+Display) Amd FreeSync Full HD Oyuncu Monitör: AOC G2460VQ6 24" 1ms (Analog+HDMI+Display) Amd FreeSync Full Fiyatı

 
Asus yavaştan istikrarını bozmaya başladı. Benim tercihim Samsung olurdu, dünya çapında en iyi LED paneller onda benim kanaatimce. İkinci bir seçenek olarak da AOC derim. Ancak sistem NVIDIA ise AOC FreeSync özelliği kullanılamaz.
 
Ekran kartım nvidia, ama aoc nin o monitörü güzelse alırım. Samsung monitörü iyice araştırayım o zaman ben tavsiyeleriniz doğrultusunda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı