Red switch en iyisi demi?İncehesap'ta Gaming gecesi adı altında çok güzel klavyeler bu fiyatlara inmişti bir bak istersen. Eğer onları beğenmezsen Cherry Mx Blue kullanan Xpg Summoner öneririm.;
Link bırakayım
![]()
Corsair K60 RGB Pro Cherry Viola CH-910D019-TR TR Q Mekanik Kablolu Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ASUS TUF Gaming K3 RGB Red Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Blue switch olmasa da fiyatına göre iyi klavyeler![]()
Cooler Master CK550 V2 CK-550-GKTR1-TU Red Switch RGB TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
En iyisinden ziyade blue switche göre daha sessiz diyebilirim. Basış hissiyatı ve sesi biraz daha farklı sadece. Switch markaları arasında daha iyi daha kötü diyebileceğim farklar var ama renkler tercih meselesi. Ses istemiyorsanız kesinlikle red tercih edin. Benim tavsiye ettiğim Cherry switchler kalitelidir. Arkadaşın daha uyguna tavsiye ettiği klavye Outemu switch kullanıyor mesela o giriş seviyesi denilebilir.Red switch en iyisi demi?
En hızlı tepki süresi olan Optik Red Switch.En iyisinden ziyade blue switche göre daha sessiz diyebilirim. Basış hissiyatı ve sesi biraz daha farklı sadece. Switch markaları arasında daha iyi daha kötü diyebileceğim farklar var ama renkler tercih meselesi. Ses istemiyorsanız kesinlikle red tercih edin. Benim tavsiye ettiğim Cherry switchler kalitelidir. Arkadaşın daha uyguna tavsiye ettiği klavye Outemu switch kullanıyor mesela o giriş seviyesi denilebilir.
Bu arada şunu da belirteyim. Cooler Master Cherry kullanmıyor ama kaliteli bir switche sahip. Asus da aynı şekilde kendi optik switchlerini kullanıyor o da kalitelidir.
Olabilir ama switch kalitesi için tek kriter bu değil. Bütün kriterler kişiden kişiye değişebilir hatta. Bu yüzden en iyisi şu demek doğru olmaz. Optik switchler de kalitelidir tabii ama ben Cherry mx tavsiye ederim. Renk konusu kişiye bağlı. Ben çok uygun fiyata Msi gk50 low profil buldum da aldım bu da baya güzel model. Ama şu anki fiyatı çok fazlaEn hızlı tepki süresi olan Optik Red Switch.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.