700-800 TL sistem önerisi

Ozzzietr32

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2018
Mesajlar
1
LoL, CS:GO gibi oyunları düşük veya orta ayarlarda oynatacak bir bilgisayar istiyorum. Bütçem 700-800 TL arası. Harddisk, güç kaynağı, monitör falan var. Ona göre hesaplarsanız sevinirim. Veya toplama yerine direkt PC önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar olmuş 4 ₺ euro olmuş 5 ₺.Pcye 8 gb ram alsan 350-400 ₺ sadece,yani ya 2 el düşüneceksin yada sıfır istiyorsan en az 1600 ₺ üstünde bütçen olacak
 
Almanyada olsak 800-900 Euro bütçem var desen, birisi çıkıp en kötü ihtinalle şöyle hazır bir sistem önerebilirdi. Türkiye şartlarında o bütçeye sadece elindeki parayı sokağa atmış olursun.

Screenshot_20180422-111525.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı