700-800 TL telefon önerisi

rhonie01

Kilopat
Daha fazla  
Aldığım Asus Zenfone macerasından sonra garanti kapsamında para iadesi aldım ve aklımda bu telefonlar var, sizce hangisini almalıyım?

Screenshot_2017-09-13-07-17-34.png
Screenshot_2017-09-13-07-17-12.png

@THE_MILLER

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknosa'dan alınması bir artı fakat yine de tercih sizin. Listedekilerden istiyorsan K6 Power alınabilir bir cihaz.

Telefonu kullanacak sizsiniz, hangi özellikler size uygun, görünüşü, markası size hangisi çekici geliyorsa ve garanti durumu sizin için nasıl olabilirse ona göre seçimi yapın.

Örneğin genelleme olarak bir bayan bunlar yerine özelliği çok daha düşük olan Samsung marka bir telefonu tercih eder. Veya ergen bir genç, oyun ve performans amaçlı Meizu, Xiaomi gibi modellere yönelir. Belirli bir yaşın üstündeki kullanıcılar Vestel gibi telefonlara yönelir.

Son düzenleme:
Zenfone 2 vardı kasma yapıyordu o yüzden almışken 3 GB RAM olsun istiyorum ama... Xiaomi resellerratings ile falan durumu çözerim diye düşünmüştüm. Bakayım bir motorola ve diğerlerine.

Xiaomi'nin Türkiye'de ofisi yok. Nasıl TR garantili olsun? İthalatçı satılıyor her yerde.

Söylenenlere ek olarak biraz daha bütçenizi arttırarak K6 Note tavsiye ediyorum. :)
Evet 960 TL dikkatimi çekti. Olmadı bunu alacağım hocam bilgilendirme yaparım gene aklınıza bir bilgi gelirse yazarsanız sevinirim. Moto G4'de fena değil ama bakalım sanırım ikisinden para durumuna göre tercih yapacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı