700-800 TLWireless Gaming mouse önerisi

limsthehell

Kilopat
Daha fazla  
Razer Orochi v2, Logitech G304, Rival 3, delux M800DB'den hangisini önerirsiniz veya başka bir öneri? Bütçem 700-800TL civarı.
Aktif olarak G102 Lightsync kullanıyorum ve elime çok güzel oturuyor, böyle üstten basık fareleri daha çok seviyorum. Yeni setup'ımda kablosuz tercih etmem gerekiyor. Valorant - CS ağırlıklı FPS oynuyorum. Tutuşum claw - fingertip arasında ama daha çok claw :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu mouse var. Çok çok memnunum. 1 veya 2 pil ile çalışıyor, bu sayede ağırlık ayarı yapılabilir. Eko modunda (8 ms) pili 1 yıla yakın gidiyor. Performans modunda (1 ms) pili 1 aydan fazla dayanıyor. Standart oyuncu mouselara göre 1 tık ağırdır ama alışılıyor.

1676619103055.png

Razer Orochi v2, Logitech G304, Rival 3, delux M800DB'den hangisini önerirsiniz veya başka bir öneri? Bütçem 700-800TL civarı.
Aktif olarak G102 Lightsync kullanıyorum ve elime çok güzel oturuyor, böyle üstten basık fareleri daha çok seviyorum. Yeni setup'ımda kablosuz tercih etmem gerekiyor. Valorant - CS ağırlıklı FPS oynuyorum. Tutuşum claw - fingertip arasında ama daha çok claw :)
Delux M800 en iyi seçenek bunların içinde.

Hocam buna skatez de almak gerekiyor değil mi? Bir de tıklamasında sorun var falan demişler Delux'ın, hadi bunu geçiyorum orochi v2'den daha mı iyidir?

M800, G102 den neredeyse 1cm daha uzun bir mause, g305 ,g102 ile aynı kasa bu yüzden önermiştim.
Ergonomi önemli değil anladığım kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı