700-800 TLWireless Gaming mouse önerisi

M800, G102'den neredeyse 1cm daha uzun bir mouse, G305, G102 ile aynı kasa bu yüzden önermiştim.
Ergonomi önemli değil anladığım kadarıyla.

İllaki zamanla elim alışır, önemli olan ürün kalitesi ve F/P'liği açıkçası. Daha iyisi varsa ergonomiyi geri plana atabilirim.

Hayır hocam kullanılır neden kullanılmasın? Daha iyi sadece benim attığım.

O zaman Delux'ı tercih edeceğim, gecikme sorunu falan yok değil mi?

Delux M800 en iyi seçenek bunların içinde.
Bir de Delux, Orochi'den neden daha iyi hocam?

Son düzenleme:
İllaki zamanla elim alışır, önemli olan ürün kalitesi ve F/P'liği açıkçası. Daha iyisi varsa ergonomiyi geri plana atabilirim.

Bir de delux, Orochi'den neden daha iyi hocam?

Benim attığıma da bakabilirsin G PRO X alternatifi.

Bir de Delux, Orochi'den neden daha iyi hocam?
Delux şarjlı Orochi pilli bu yüzden ağırlık farkları var.
Daha büyük Delux 12.8 cm Orochi 10.8 cm ki küçük el için bile çok küçük bence.

Delux şarjlı Orochi pilli bu yüzden ağırlık farkları var.
Daha büyük Delux 12.8 cm Orochi 10.8 cm ki küçük el için bile çok küçük bence.
Ağır mouseları daha çok seviyorum, tutuşum claw ve üstü büyük avuç içi tutuşuna göre değil elim. Parmaklarımla yönetiyorum mouseu. Küçük mouselar bana daha çok uygun gibi geliyor. Delux'ın malzeme kalitesi ve skatez farkı beni üzdü ne yalan söyleyeyim.

Orochi V2 öneririm, AAA pil ile Custom olarak 58gr. Olabiliyor. Ve Razer garantisi diğerlerine kıyasla daha önde. Ayrıca GM 4.0 Switch kullanıyor.

Ağır mouseları daha çok seviyorum, tutuşum claw ve üstü büyük avuç içi tutuşuna göre değil elim. Parmaklarımla yönetiyorum mouseu. Küçük mouselar bana daha çok uygun gibi geliyor. Delux'ın malzeme kalitesi ve skatez farkı beni üzdü ne yalan söyleyeyim.
Skatez konusunda haklısınız PTFE olabilirdi ama malzemesi bence kaliteli, gıcırdama da yapmıyor.

Aldım hocam, inceleyip göreceğiz teşekkürler.

Hayırlı olsun, ağır isterseniz 2 adet aa pil takıp 70 gr. Üstü bile yapabilirsiniz. Ayrıca PTFE skates ve Kailh Switch'ler sizi diğer modellere kıyasla çok daha uzun süre idare edecektir.
Pil performansı en iyi mouse şu anda orochi diye biliyorum.

Hocam buna skatez de almak gerekiyor değil mi? Bir de tıklamasında sorun var falan demişler Delux'ın, hadi bunu geçiyorum orochi v2'den daha mı iyidir?
Orochi'den daha iyi değil. Clicklerinde sorun var ama herkes yaşamadı sorunu. 2.el Fury Z'de bakılabilir, Orochi veya Fury Z öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı