700-800 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
800
Steelseries Qck al rahat temizleniyor külmüş başka bir şey dökülünce de kaç kez yıkadım hatırlamıyorum bile sapasağlam.

Blade X ya da Y temizlik açısından daha rahat olur. Ama ergonomi tarafında kumaşlardan geriler.
peki hocam biraz daha bütçe eklemeye karar verdim biraz daha ömürlük bir mousepad almak için SoA çok ilgi görüyor sanırım benımde dıkkatımı cektı tasarımı vesairede gayet hoş duruyor siz ne diyorsunuz

Bütçenin en iyilerinden. 1 seneye yakın kullandım. Yalnız alırken dikkat etmek lazım, hybrid versiyonu daha çok control yüzeyli.

Blade X ya da Y temizlik açısından daha rahat olur. Ama ergonomi tarafında kumaşlardan geriler.

Blade X de kumaş zaten, yumuşak olmadığından mı diyorsun?

Fiyat farkına değer hocam, soa alabiliyorsan onu al.

Evet, soa vb kumaşlara göre daha kalın olduğundan temizlik açısından daha rahat olur.

Olabilir hocam, zaten Blade X için kedi tüy toplayıcı alet almak dışında seçenek yok. Suyu falan emmiyor o güzel, ama hangisi daha çok toz tutar gibi kısımları bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…