700-800 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
800
hocam noname bi mousepad kullanıyorum suanda mouseu kaydırdıgımda bıle ızı cıkıyor caydır koladır s*gara külüdür izi çok kalıyor ve yuzey tabanı hiç rahat değil mouse kaydırırken rahat edemiyorum bide bu skatez muhabbeti falan varmış biraz bakındım çok bişey anlamadım kumaş tarzı mouse padlerden ziyade temizliği daha kolay olan birşey arıyorum maksat daha ergonomik olsun
Steelseries Qck al rahat temizleniyor külmüş başka bir şey dökülünce de kaç kez yıkadım hatırlamıyorum bile sapasağlam.

Blade X ya da Y temizlik açısından daha rahat olur. Ama ergonomi tarafında kumaşlardan geriler.
peki hocam biraz daha bütçe eklemeye karar verdim biraz daha ömürlük bir mousepad almak için SoA çok ilgi görüyor sanırım benımde dıkkatımı cektı tasarımı vesairede gayet hoş duruyor siz ne diyorsunuz

Peki hocam biraz daha bütçe eklemeye karar verdim biraz daha ömürlük bir mouse pad almak için soa çok ilgi görüyor sanırım benim de dıkkatımı cektı tasarımı vesairede gayet hoş duruyor siz ne diyorsunuz.

Bütçenin en iyilerinden. 1 seneye yakın kullandım. Yalnız alırken dikkat etmek lazım, hybrid versiyonu daha çok control yüzeyli.

Blade X ya da Y temizlik açısından daha rahat olur. Ama ergonomi tarafında kumaşlardan geriler.

Blade X de kumaş zaten, yumuşak olmadığından mı diyorsun?

Peki hocam biraz daha bütçe eklemeye karar verdim biraz daha ömürlük bir mouse pad almak için soa çok ilgi görüyor sanırım benim de dıkkatımı cektı tasarımı vesairede gayet hoş duruyor siz ne diyorsunuz.

Fiyat farkına değer hocam, soa alabiliyorsan onu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı