700 bin TL'ye kadar araç tavsiyesi

Nissan tam Japon değil daha çok Fransız. 1.6 atmosferik benzinli mi yoksa dizel mi? Atmosferikse güzel motor problem yok dizel ise blok çatlatma gibi problemleri var.

1.6 atmosferik motor seçeneğini düşünüyordum ancak CVT şanzımanla alakalı birçok olumsuz yorum görmeye başladım. Nissan'lardaki CVT şanzıman oldukça sorunluymuş ve arıza çıkarma ihtimali yüksekmiş.

Neden Nissan hariç? Nissan juke 1.6 CVT modelini almayı düşünüyorum aydınlatırsan sevinirim hocam.
Nissanın belli yıllarda çıkardığı araçlarda fabrikasyon hatalı şanzıman kullanıyor şanzımanı değiştirsende sorun tekrar ediyor çünkü nissan sorunu kabul etmiyor bende juke bakıyordum ve biraz araştırınca almaktan vazgeçmiştim. Eksperim ilyas kanalında otomatik araç videolarını izlemeni öneririm.

Hocam bu paraya otomatik HB araç olarak en iyisi auris bence sedanda Fluence düşüyor anca çünkü. Temiz mümkünse 2013 üstü ama düşer mi bilmiyorum 2011-2012 makyajlısı düşer gibi 1.6 için konuşuyorum ama 1.4D-4 dizel düşebilir istersiniz onu öneririm 2013 üzeri kasalar yakışıklı duruyor öncekilere göre. Biraz daha düzgün piyasası olsa FB7 kasa Civic önerirdim çünkü fd 6 kasası düşüyor bu paraya ama eskiliğine göre çok pahalı fd 6 bence o sebeple auris mümkünse 1.4 dizel veya 1.6 benzinlisini almanı öneririm. Belki Honda jazz bakabilirsin o da sorunsuzdur yakıtı da düşüktür ama ben auris alırdım özellikle 1.6 olanın 2013 ve üzeri kasası onun piyasası da 800 civarında sanırsam.
Dizel olanında otomatik sadece bu bütçeye bunu bulabildim piyasası yüksek cidden bu araçların ama 2011-2012 kasasını rahat bulursunuz ben sadece önceki kasaların tipini sevmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı