ED Crasher
Hectopat
Şuan laptop yanımda olmadığı için deniyemiyorum ama yarın denerim hocam.F2 çalıştı mı? HP Diagnostics?
Şuan laptop yanımda olmadığı için deniyemiyorum ama yarın denerim hocam.F2 çalıştı mı? HP Diagnostics?
Tamam o zaman yarın umarım hallolur. Bir de Akankan ismi/mahlası/nicki tanıdık geldi mi sana? Gelmediyse tamamdır.Şuan laptop yanımda olmadığı için deniyemiyorum ama yarın denerim hocam.
Tanıdık gelmedi neden sordunuz hocam?Tamam o zaman yarın umarım hallolur. Bir de Akankan ismi/mahlası/nicki tanıdık geldi mi sana? Gelmediyse tamamdır.
Tanıdıksa aynı sorunla yakın zamanlarda uğraşmış, aynı adımları düşünmeyelim diye.Tanıdık gelmedi neden sordunuz hocam?
UEFI açık kalsın - Legacy'de, F2 yi dener misin?@Mert Can Urcan hocam bu arada dikkatimi çeken bir şey oldu laptopta hem UEFI ayarı hem de legacy ayarı aynı anda açık kalabiliyor. Ben normal Windows açılırken marka logosu geldiği için Windows UEFI olarak kurulmuştur diye düşündüm fakat nedense BIOS'tan legacy ayarı kapatıldığında HDD ile Windows başlamıyor. Bu da Windows'un legacy kurulduğunu gösteriyor. Neden böyle bir çelişki var anlayamadım.
@Mert Can Urcan Legacy USB ile denediğimde press any to boot from... Yazısı geldi yani legacy olan USB'den de boot edemedim.
Bastıktan sonra ne yapmalıyım.UEFI açık kalsın - Legacy'de, F2 yi dener misin?
Yazdım burada??Hay allam ben ne güzel her şey toparlandı, boot etmeyi atladın diyordum sabahtan beri uğraşıyorsun diye.
Peki sistemi açtığında F2'ye basıp durur musun? Sonra HDD check yapar mısın?
F2 ile diagnostik kontrolü yaptırmadı mı sistem.@Mert Can Urcan işe yaramadı UEFI kurulumunu tamamen bıraktım şuan Legacy kurmaya çalışıyorum dediğim hata geliyor.
Format atarken "press any key to boot from USB." hatası
Merhabalar, arkadaşımın eski Lenovo BIOS'lu PC'sine USB flash bellek ile Windows 10 format atacaktım. Rufus üzerinden ISO dosyasını flash belleğime MBR olarak yazdırdım ve bilgisayarın kasasına taktım. Bilgisayar açılırken F10'a sürekli basarak disk seçim ekranına geldim ve oradan USB belleğimi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.