700 TL 75Hz FreeSync Monitör Önerisi

Victoria Louise

Megapat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Boya M1DM Mikrofon / Monitör: Koorui G2421V
Meslek
Çevirmen
Profil Kapağı
1525871261

Şiddetle LG22MK430H öneririm.

çok zor değil 3 gün bir yerde garsonluk yapsın alsın şunu,700 den 900 e bu kadar büyük kalite farkı için çıkılır bir şekilde
İleride yükseltme düşünmüyorum açıkçası, RX570'in 1080p'de verebildiği performans zaten 70-100 FPS arası, oyundan oyuna değişiyor tabii ama LoL'ü de 144Hz'de oynamayayım canım, ne olacak Bahsettiğim özelliklere sahip bir monitörü arkadaşımdan ödünç alıp kullandım, beğendim, o yönde alışveriş yapacağım.

LG Flatron monitörlerden kullanıyorum şu an fakat inanılmaz titreme ve ışık sızması var. Öncelikli amacım bundan kurtulmak. Bu LG ile aynı problemleri yaşamak istemiyorum, biraz önyargılıyım yani. Birçok olumlu yorum gördüm fakat yine de emin olamadım.

Genel olarak bir markadan soğumak konusunda bir yorum yapamam tabii ki. Düşüncenize saygı duyarım. Ben 1 aydan biraz uzun süredir aktif şekilde kullanıyorum ve en ufak bir problemle karşılaşmadım. Sizin de belirttiğiniz gibi genel kullanıcı yorumları da oldukça olumlu olan bir ürün. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…