700 TL 75Hz FreeSync Monitör Önerisi

İleride yükseltme düşünmüyorum açıkçası, RX570'in 1080p'de verebildiği performans zaten 70-100 FPS arası, oyundan oyuna değişiyor tabii ama LoL'ü de 144Hz'de oynamayayım canım, ne olacak :D Bahsettiğim özelliklere sahip bir monitörü arkadaşımdan ödünç alıp kullandım, beğendim, o yönde alışveriş yapacağım.

LG Flatron monitörlerden kullanıyorum şu an fakat inanılmaz titreme ve ışık sızması var. Öncelikli amacım bundan kurtulmak. Bu LG ile aynı problemleri yaşamak istemiyorum, biraz önyargılıyım yani. Birçok olumlu yorum gördüm fakat yine de emin olamadım.
demedi deme gün gelir cs oynamak istersin,bir şekilde eline daha iyi bir ekran kartı geçer vs...lazım olur 144hz...üzülürsün uzun vadede :D

Aslında bütçe olarak 500 konfor alanım, 700 sınır, o yüzden LG uygun gibi duruyor. Doğru düzgün bir tane inceleme videosu bulabildim, güzel görünüyor fakat siyahları yeterli bulmamış bazı kullanıcılar. Sanırım bunu alacağım, yine güncellerim konuyu gelişmeler üzerine.

Acer SA220QAbi monitörü ben de bu gün Hepsiburada sitesinden almayı düşünüyorum bence lg ile olan 30-40₺lik farkı tasarımıyla kapatıyor.

Aslında BetaPlusTeknoloji satıcısına pek güvenemedim şikayetvar sitesinde kötü yorumları var ordan almazsam Teknobiyotik sitesinden alacağım.

Merhabalar,
AOC 24.5" G2590VXQ ve ASUS VP248H ve AOC G2460VQ6 bende 800-1000 TL arası 75hz 1ms monitör arayışındayım, laptopa bağlayarak kullanacağım. Çok kararsız kaldım gerçekten hangisini almalıyım?

Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör

Bu monitörü aldım, bir iki güne gelir. İncelemesini kesin yazarım, piyasada Amazon.in dışında hiçbir yerde inceleme bulamadım, oradakiler de fena değildi. Ben de bir zar atayım dedim. Acer'e güveniyorum, VA panel, 1ms, 75Hz, FreeSync... Aradığım her şey var, umarım beni yüzüstü bırakmaz. Önerileriniz için teşekkürler.

Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör

Bu monitörü aldım, bir iki güne gelir. İncelemesini kesin yazarım, piyasada Amazon.in dışında hiçbir yerde inceleme bulamadım, oradakiler de fena değildi. Ben de bir zar atayım dedim. Acer'e güveniyorum, VA panel, 1ms, 75Hz, FreeSync... Aradığım her şey var, umarım beni yüzüstü bırakmaz. Önerileriniz için teşekkürler.

Ben de bu monitörü almayı düşünüyordum ama incelemesi falan olmadığı için güvenemedim inşallah kötü çıkmaz aldığın monitör.

Iki hafta önce sistem topladım, o yüzden günlerce monitör araştırdım, 150 TL daha ekle bütçene kesinlikle bunu al. Kendim kullanıyorum muhteşem görüntüsü var, renkler çok canlı, 75hz 1ms IPS panel Freesynch....

Iki hafta önce sistem topladım, o yüzden günlerce monitör araştırdım, 150 TL daha ekle bütçene kesinlikle bunu al. Kendim kullanıyorum muhteşem görüntüsü var, renkler çok canlı, 75hz 1ms IPS panel Freesynch....

Bende günlerce süren araştırmadan sonra bu monitörü sipariş ettim. Özellikleri ve fiyatıyla Fiyat/performans olarak rakipsiz diyebilirim. Çok da şık bir monitör. Trendyol üzerinden 799 liraya satın alabilirsiniz. 75hz tazeleme, 1ms gecikme değeri, IPS panel ve çerçevesiz tasarımıyla harika. Freesync desteği de bulunuyor.
Acer VG240Ybmiix

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı