700 TL Dağ Bisikleti Önerisi

HardOrLow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar forumda bu fiyat ile ilgili çok öneri var fakat benim boyum 1.89 kilom 93 olduğundan biraz küçük kalıyor. Salcano NG650 veya Kron XC150 arasında bakındım ama bu fiyata daha sağlam bir MTB var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk ciddi adımımı CX150 ile attım. Ancak onda hidrolik disk fren sistemi bulunmamakta. Aman mekanik disk frenli modellerine bulaşmayın, net bir şekilde söylüyorum ; Duramazsınız :)

XC100 var, daha yeni bir seri. 90KG birini rahatlıkla taşır alüminyum kadro zaten. Amacınızı söylerseniz hangi jant çapında veya hangi tür bir bisiklet almanız gerektiği konusunda da yardımcı oluruz.
Dağ bisikletinde kararlıysanız, şehir içerisinde de kullanacaksanız 27,5" jant - 19-20" kadro boyuna sahip XC100 Hidrolik disk fren önerebilirim. Bütçenizin 100TL yukarısına çıkabilir ancak pişman etmez.
Bu kampanya fena görünmüyor, güzel fiyat : Kron Xc 100 Disk Fren 2017 Model Kampanya 29-27,5 Jant - n11.com

XC100 modelini kesinlikle önermiyorum. Kur farkından dolayı 2017 sezonu için mecburen sipariş ettik ama hiç fiyatını hakeden bir bisiklet değil. İkinci el belirli bir kalitede bisikletlere bakmanızı öneririm. Geçen sene deore sete sahip 2014 model whistle bisikletimi sattım neredeyse ayni fiyata. Bakımlarına da dikkat ederim. Bakım yaptırmasam bile XC100 modelinden çok daha uzun bir ömrü olurdu. En azından XC150 bakın ama XC100 bakmayın.

XC100'de zaten mekanik fren varmış, 300 ile karıştırdım. Yinede 700TL paraya alacağın hangi bisiklet hangi yönden XC100'den ne kadar iyi olabilir bilmiyorum?
Sıfır aldığın zaman durumlar bu şekilde, o kadar da kötü bir bisiklet olduğuna inanmıyorum. XC150'nin de kronik sorunları vardı ona bakarsanız bizzat kendim kullandım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı