SSD kullanmadığımı nerden çıkardın? Kullandığım SSD nin linkini zaten attım eğer inanmıyorsanız fotoğrafını bile atabilirim.Hocam bırakın. SSD kullanmayan adama laf anlatılmaz.![]()
SSD kullanmadığımı nerden çıkardın? Kullandığım SSD nin linkini zaten attım eğer inanmıyorsanız fotoğrafını bile atabilirim.Hocam bırakın. SSD kullanmayan adama laf anlatılmaz.![]()
Eğer hep AAA oyunlar alacaksan 500 GB SSD 200 GB ı Windows vb. şeylere gitti desem ve her AAA oyun 10 GB desek 30 tane mi alacaksınız? Her biri 180 TL desek 5400 TL tutuyor. Eğer 500 TL yi sadece oyunlara yatıracağım dersen tabi 500 GB SSD alabilirsin.H1Z1 gibi her yerinden sorun çıkan, AAA bile olmayan sadece bir oyun ile SSD ve HDD'yi kıyasladınız ya, daha da başka bir şey demiyorum size.
Abicim 1 saniye için bence o kadar para ödenmez. 1 TB HDD alıp 240 GB SSD almak daha mantıklı bence.Ben sizin SSD kullandığınızı veya kullanmadığınızı bilemem. Fakat SSD ile HDD aynı diyen adamada böyle cevap veririm.
Yahu ben SSD alınmasın demedim zaten 500 GB HDD duruyor iken gidip bir daha 500 GB SSD almak biraz saçma dedimİyi hoşta ne alaka bu şimdi? Ayrıca hangi AAA oyunu 10 GB? Adam ister AAA oyun kurar ister minecraft kurar. Bu SSD alınmayacak kavramını değiştiriyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.