700 TL Güç Kaynaklı Kasa Önerisi

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
700 Lira civarı içinde güç kaynağı bulunduran ATX anakart destekli kasa arıyorum. Bugün Vatan Bilgisayar'dan linkteki ürünü alacaktım ama Technopat'daki yorumları görünce almadım. Sistemim;
-MSI RTX 2060
-16 GB RAM
- AMD Ryzen R5 2600
Frisby FC-8890G COAX

Son düzenleyen: Moderatör:
Xigmatek astro alabilirsiniz 750tl civarında kasanın yorumları güzel fakat psu su hakkında pek bilgi yok.

Arkadaş Güç kaynaklı kasa sordu.
Anakartınız MATX ise Cooler master mastercase pro 3 ve FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus bunu alın ben bu kasayı kullanıyorum kasa çok iyi her tarafı mesh,modüler ve 2 fanlı bu güç kaynağınıda yakında alacağım.

Ya RGB fanlar o kadar şey güzel geldi ki gözüme bunlar ilgimi çekmedi. Bi tane Xigmatek var tasarımı hoşuma giden powerı iyi midir acaba? XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS
Ben olsam benim söylediklerimi alırım alt tarafı ışık için kaliteden vazgeçilmez söylediklerim çok kaliteli ürünler.
50 tl fazla ama emin olun hiç pişman olmayacaksınız.644 tl ye 4 fan üstüne bide 650w 80+ kasa kesin bir bit yeniği vardır duyduğum kadarıyla kasayla gelen Psular kötü oluyor.
Bu kasanın hava sirkülasyonu kötü olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…