Bence siz ilk önce kasa beğenin, güç kaynağı kolay.
Ek olarak 700 lira limitini biraz daha zorlayabilirseniz... Aerocool Cylon 750W 80+ Bronz ATX Kasa 12V kanalından 675W veriyor.
Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Firma 20 küsür TL kargo bedeli ekleyecektir ve bildiğim kadarı ile değiştirmedilerse High Power PSU ile birlikte geliyor kasalar. Dark N5 600W 80+ Dark N5 700W 80+
Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Anakartınız MATX ise Cooler master mastercase pro 3 ve FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus bunu alın ben bu kasayı kullanıyorum kasa çok iyi her tarafı mesh,modüler ve 2 fanlı bu güç kaynağınıda yakında alacağım.
Ben olsam benim söylediklerimi alırım alt tarafı ışık için kaliteden vazgeçilmez söylediklerim çok kaliteli ürünler.
50 tl fazla ama emin olun hiç pişman olmayacaksınız.644 tl ye 4 fan üstüne bide 650w 80+ kasa kesin bir bit yeniği vardır duyduğum kadarıyla kasayla gelen Psular kötü oluyor.
Bu kasanın hava sirkülasyonu kötü olacaktır.