700 TL host önerisi

Demirtasbey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel(R) Core(TM) i5-5200U @ 2.20GHz
İntel(R) HD Graphics 5500
8GB DDR3
240 GB NVME SSD
320 GB HDD
Hp Elitebook 840 G2 i5
Meslek
Öğrenci
4-8 GB RAM'e sahip, Aternos gibi arayüzü kolay, uygun bir sunucu kiralama sitesi var mı? Bütçem aylık maximum 700 TL. Ping olmasın.

Kaç kişi? 700 TL'ye 20+ kişi bile oynatırsınız.

Web hosting istiyorsanız, Saganetwork'e bakabilirsiniz. Aternos gibi kolay bir arayüzü var.

Kaç kişi? 700 TL'ye 20+ kişi bile oynatırsınız.

Web hosting istiyorsanız, saganetwork'e bakabilirsiniz. Aternos gibi kolay bir arayüzü var.

15-20 kişi oynayacak özel IP ekleyeceğim ve mod desteği olsun.

Özel IP'yi Cloudflare'dan yönlendirme yaparak da yapabilirsiniz. O özel bir şey değil.
Saganetwork isteklerinizi karşılar.

Buradan bakabilirsiniz uygun olana. R9 3900X işlemciyi seçin.

Buradan bakabilirsiniz uygun olana. R9 3900X işlemciyi seçin.

Tamamdır teşekkür ederim.

Özel IP'yi Cloudflare'dan yönlendirme yaparak da yapabilirsiniz. O özel bir şey değil.
Saganetwork isteklerinizi karşılar.

Peki hocam bağlantlı laglı diyorlar sunucu sürekli çöküyor diyorlar doğru mu? Kullanan tandığınız biri var mıdır?

Son düzenleme:
4-8 GB RAM'e sahip, Aternos gibi arayüzü kolay, uygun bir sunucu kiralama sitesi var mı? Bütçem aylık maximum 700 TL. Ping olmasın.

Hocam arayüzsüz sunucu almanız sizin için daha iyi olur. Ona göre size öneri yapabilirim ama illaki arayüz istiyorsanız Saga Network'e bakınız ama tavsiyem arayüzsüz sunucu olması.

@Demirtasbey, kendim kullandım bir aralar, sorun çıkartmadı bana. İşlemci yetersizliği sebebiyle bir sorun yaşamıştım, bir üst modele geçirdiğimde düzeldi. Şu an 2 seçenek kalmış. Eskiden daha düşük de vardı yanlış hatırlamıyorsam. R9 3900X yeterlidir sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı