700 TL i3 4160 Sistemi Yükseltme

Diğer konumda yeterli olacağını söylemişlerdi.

Şimdi anlamadım. 350 Watt GTX 950 yeter mi yoksa 500 Watt Psu mu almam lazım ?
Sizin güç kaynağınız 12V kanalından 220W verebiliyor GTX 950 90W işlemci 65W diğer bileşenler 40W tüketse ucu ucuna yeterli bide USB aygıt takınca güç yetersizliği oluşur.

350 w ile Gtx 750ti çalışmaz diyen arkadaşlarımız önce araştırsınlar, bilgi edinsinler sonra öneride bulunsunlar.
Kardeşim senin işlemcin geyet yeterli işlemci almana gerek yok. Elindeki corsair ram'in aynısından alıp dual channel yaparsın. Gtx 750 ti alarak devam edebilirsin. kafan rahat olsun. İstersen bi alternatif verebilirim. R7 250 ekran kartını, psu nu satıp üstüne 450 500 w uygun fiyat psu alabilirsin. Kalan para ile 950 alırsın ama tavsiyem biraz daha zorlayıp gtx 960 almanı öneririm. Ama ilk ram aldıktan sonra yap.

İki kanal toplamı 21 Amper olduğu doğru. Daha önce konusu açılmıştı, kullanıcı resim eklemişti. Hatırlıyorum, ama bulamadım şimdi. GTX 950 ile çalışır ama tam sınırda duruyor.
İ3 4160 54 watt + GTX 950 90 watt, yuvarlak hesap 150 watt. Gerçi her ekran kartı aynı değil. Anakart, HDD, RAM ve fanlar için 100 watt yeterli olabilir, fakat tam ucu ucuna oluyor. Güvenlik payı olması mutlaka gerekli. Belki bir şey olmaz, ama olursa üzülürsün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı