700 TL ile işlemci mi ekran kartı mı alınmalı?

Benim bilgisayarım kötü. İşlemci Intel Pentium CPU G3250 3.20 GHz. 3.20 GHz kötü bir işlemci. Ekran kartı ise NVIDIA GeForce GT 420 2 GB 64 Bit. Ben sizce 700 TL'ye işlemci mi alsam, örnek AMD Ryzen 3 1200, ya da bu bütçeye ekran kartı mı alsam? Bana göre işlemci almak. Size göre? Çünkü benim işlemci almak isterseniz bu Intel'i internette bile bulamasınız. Eski bir şey bence. İşlemci alayım mı sizce? Hem bu işlemciyi alsam iyi performans verir mi? 6 GB RAM bu arada.

Anakart modeli ne?

Benim bilgisayarım kötü. İşlemci Intel Pentium CPU G3250 3.20 GHz. 3.20 GHz kötü bir işlemci. Ekran kartı ise NVIDIA GeForce GT 420 2 GB 64 Bit. Ben sizce 700 TL'ye işlemci mi alsam, örnek AMD Ryzen 3 1200, ya da bu bütçeye ekran kartı mı alsam? Bana göre işlemci almak. Size göre? Çünkü benim işlemci almak isterseniz bu Intel'i internette bile bulamasınız. Eski bir şey bence. İşlemci alayım mı sizce? Hem bu işlemciyi alsam iyi performans verir mi? 6 GB RAM bu arada.

İşlemci alın benim de işlemcim AMD Ryzen 3 2200 g taş gibi bir işlemci boş verin ekran kartını ileride para biriktirip bir Vega 3 alın onlarda taş gibi bende de Vega 3 var GTA 5 40 FPS.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı